Bryllupsinvitation | Tropical Breeze

50,00 DKK

Den raffinerede bryllupsinvitation, Tropical Breeze. Består både af en invitation og en vellumforside (kalkerpapir) sat sammen med et eyelet / snørehul.

Tropisk bryllupsinvitation i et smukt raffineret og elegant design. Forsiden består af vellum (transparent kalkerpapir), hvor jeres tekst står skrevet på. Bagved er mat papir med det tropiske motiv øverst i venstre hjørne. De 2 sider er sat sammen med et eyelet / snørehul, som gør at man kan se de tropiske blade igennem, men uden at de tager fokus fra jeres tekst.

I kan vælge mellem 2 forskellige farver eyelet; sølvfarvet og grøn.

Når de to sider, der tilsammen udgør invitationen, er sat sammen med eyelet / snørehul kan de ikke bevæges fra hinanden. I har også mulighed for at tilkøbe eyelets / snørehul til jeres tillægssider. Det kræver at både invitation og tillægssider købes i samme ordre, så vi kan sikre de passer sammen i sæt.

Derudover er der mulighed for at tilkøbe tropiske navneskilte, som er et hvidt blad med tilhørende Jutesnor til at binde det fast.

Tropical Breeze er vores bud på en tropisk bryllupsinvitation, som er inspireret af de smukke grønne blade fra tropiske træer. Skal I have et bryllup med et tropisk tema, så er her en invitation til lige præcis den lejlighed!

I samme design fås også:

Invitationen fås også som Pocketfold Bundle Bryllupsinvitation | Tropical Breeze | Pocketfold Bundle

Vigtig Info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Invitationen fås også som Pocketfold Bundle Bryllupsinvitation | Tropical Breeze | Pocketfold Bundle
Vigtig Info: Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl. Minimumbestilling 15 stk.
Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Tropical Breeze

Tropical Breeze er vores bud på en tropisk bryllupsinvitation, som er inspireret af de smukke grønne blade fra tropiske træer. Skal I have et bryllup med et tropisk tema, så er her en invitation til lige præcis den lejlighed! Bryllupsinvitationen er oprindeligt designet som en A5 invitation i 2 lag: en side med smukke tropiske blade og en vellum (kalkerpapir) side med teksten. Idéen bag var, at nedtone farverne på de tropiske blade og samtidig skabe en illusion af et brudeslør. Det giver en smuk og raffineret effekt. Vil man have lidt mere skrald på farverne, så er vores pocketfold invitation et godt valg. Der er ikke vellumforside, men til gengæld er der mulighed for at skrue op eller ned for farverne.

Navne på invitationen (f.eks. Kære mormor)

God hvis du bruger navne- / kæreskilte eller har navne på f.eks. vellumcover.

Vi trykker dine gæsters navne på invitationen. Husk excel-ark

Dette anbefaler vi ikke, da det tager fra det overordnede look. Bemærk der bruges 4 linjer til denne løsning.

Excel-ark til navne og adresser

Hvis du gerne vil have trykte navne, så download dette Excel-ark, som du udfylder og sender til [email protected] med ordrenummeret i emnefeltet.

Eyeletfarve

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du få inspiration til teksten på vores produktbilleder.
Det er ikke muligt at ændre på formateringen i tekstfeltet. Teksten bliver sat op på samme måde, som på invitationen på billedet.

C5 Kuverter

Se vores hvide og genbrugskuverter her

I står selv for kuverter

C5 kuvert i 120g kvalitetspapir

C5 kuvert i 125g genbrugspapir

Læg dine varer i kurven, når du er færdig

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

,

Format

A5 stående (148 x 210 mm), M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Vellum – 150g lys grå, Mat papir – 300g