Bryllupsinvitation | Tropical Breeze | Pocketfold Bundle

fra 50,00 DKK

Tropisk pocketfold invitation - Tropical Breeze Pocketfold Bundle

Tropical Breeze er vores bud på en tropisk pocketfold invitation i et smukt raffineret og elegant design. Inspireret af de smukke grønne blade fra tropiske træer. Skal I have et bryllup med et tropisk tema, så er her en invitation til lige præcis den lejlighed!

Vores pocketfold bundles kommer færdig samlet og klar til at sende. Det vil sige, at vi har foldet og samlet pocketfolds, klæbet invitationen fast samt indsat evt. tillægssider i lommen. Det eneste du skal gøre er evt. at sætte et bånd omkring eller et klistermærke / laksegl. Derudover er der mulighed for at tilkøbe tropiske navneskilte, som er et hvidt blad med tilhørende Jutesnor til at binde det fast.

Vi har specialdesignet tillægssiderne, så de passer til vores pocketfolds. Tillægsside 1 og 2 fås som Praktisk information og Ønsker. Og tillægside 3 fås som Tidslinje.

Se også matchende save the datetakkekortmenukort med mulighed for at tilkøbe vellum bordkort (fastgjort med eyelet / snørehul) og drinkskort.

Du kan også få invitationen uden Pocketfold her: Bryllupsinvitation | Tropical Breeze

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 25 stk.

Bemærk, at pocketfolds bliver lavet på bestilling. Leveringstid op til 4 uger.

Behind the Scenes - Designerens tanker
Bryllupsinvitationen Tropical Breeze

Tropical Breeze er vores bud på en tropisk bryllupsinvitation, som er inspireret af de smukke grønne blade fra tropiske træer. Skal I have et bryllup med et tropisk tema, så er her en invitation til lige præcis den lejlighed!

Bryllupsinvitationen er oprindeligt designet som en A5 invitation i 2 lag: en side med smukke tropiske blade og en vellum (kalkerpapir) side med teksten. Idéen bag var, at nedtone farverne på de tropiske blade og samtidig skabe en illusion af et brudeslør. Det giver en smuk og raffineret effekt.

Vil man have lidt mere skrald på farverne, så er vores pocketfold invitation et godt valg. Der er ikke vellumforside, men til gengæld er der mulighed for at skrue op eller ned for farverne.

Du kunne også være interesseret i...

 • Håndfarvede 100% silkebånd i neutrale nuancer: hvid. elfenben, støvet rosa og sandfarvet

  Silkebånd | Håndfarvede | Neutrale nuancer

  125,00 DKK Vælg produkt
 • Håndfarvede Silkebånd i 100% habotai silke i gule og grønne nuancer: Mustard (sennepsgul), Olive (olivengrøn), Green Grass (græsgrøn), Emerald (blågrøn), Sage Light, Fern (støvet blågrøn) Mint Cream (mintgrøn)

  Silkebånd | Håndfarvede | Grønne og gule nuancer

  125,00 DKK Vælg produkt
 • Tropisk bryllupsinvitation med palmeblade og vellumforside sat sammen med en eyelets / snørehul.

  Bryllupsinvitation | Tropical Breeze

  45,00 DKK Vælg produkt

Yderligere information

Type

Pocketfold Bundle, Semi-custom

Anledning

Produkt

, ,

Designlinje

Nuancer

,

Format

Pocketfold A5 (151 x 212 mm foldet), A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 250g offsetpapir (pocketfold tillægssider), Pocketfold – 240 til 300g mat papir, Mat papir – 300g