Menukort | Venues | Hvid | Flere varianter

fra 20,00 DKK

Enkelt menukort perfekt til vores Venues designlinjer.

Designet til vores Venues bryllupsinvitationer, og er derfor lavet i samme lækre kvalitetspapir. Også opsætningen af menukortet er lavet så det passer til invitationen. “MENU” er skrevet øverst med de streger over og under, som på invitationen.

Også “FORRET”, “HOVEDRET”, “DESSERT” og “NATMAD” er skrevet med store bogstaver og med de samme streger over og under. Teksten er centreret og er trykt i sort. Vi har valgt at teksten er sort, for at give noget ro og fastholde det enkel design til menukortet.

I har også mulighed for at tilkøbe både bordkort og bordnummer sammen med menukortene.

Som udgangspunkt har vi lavet plads til 4 retter: Forret, Hovedret, Dessert og Natmad. Hvis I har behov for andre, flere eller færre finder vi helt sikkert også ud af det.

Se også tilhørende invitationer, tillægssider, save the date, takkekort og drinkskort

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

, , , , ,

Format

M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g