Vinterbryllup

Inspiration til festen og til bryllupsinvitationer

En smuk og helt bestemt undervurderet årstid

Vinterbryllup – Frostkrystaller, sne, ild i pejsen og masser af hygge.

Vinterbryllup bryllupsinvitationer og inspiration

Vinterbryllup

Inspiration til festen og til bryllupsinvitationer

En smuk og helt bestemt undervurderet årstid – Frostkrystaller, sne, ild i pejsen og masser af hygge.

Vinterbryllup bryllupsinvitationer og inspiration til julebryllup

Julebryllup

Holder I bryllup i julemåneden kan I med fordel tage julehyggen med indenfor med røde nuancer, masser af gran og gløgg. Det skaber scenen for et hjertevarmt og intimt bryllup.

Røde og grønne nuancer med gulddetaljer egner sig rigtigt godt til et julebryllup. Hvis man vælger lidt dybere nyancer af rød og grøn, så er det bestemt muligt at skabe stilfulde omgivelser.

Her vil langborde med rensdyrskind på bænke være et oplagt valg evt. med juleroser som dekoration på bordene.

Hold belysningen til den mørke side med masser af levende lys (eller LED) for at skabe en magisk julestemning.

Winter Wonderland

Winter Wonderland – næsten det totalt modsatte til det røde og grønne julebryllup. Her er farverne hvid, isblå og sølv.

Borddækningen er mere ovre i snehvide tallerkener og masser af glas / krystal detaljer. Inspitationen er isdækkede træer og et snehvidt landskab.

Dette tema er oplagt til et mere formelt bryllup – og hertil også en mere formel invitation. Her kunne Embossed Wreath med sølvfolie være et godt valg.

Her er farverne holdt på et absolut minimum. Men til fælles med julebrylluppet vil en dæmpet vinternatbelysning være på sin plads med små funklende lys.

Så stilren og classy!

Vinterbryllup bryllupsinvitationer og inspiration til Winter Wonderland
Vinterbryllup bryllupsinvitationer og inspiration til Winter Wonderland

Destinationsbryllup

Hvorfor ikke kombinere jule- eller vinterferien med et destinationsbryllup med jeres nærmeste? Det er jo en oplagt mulighed for at hygge sammen og fejre kærligheden.

Destinationsbryllupper er som regel noget, vi ser meget af om sommeren. Men det kan absolut også anbefales at rejse nordpå eller til alperne i vinterhalvåret. Hvad enten det er for at fejre jul eller nytår i kombination med et dejligt bryllup – eller man kunne lægge det i vinterferien og tage alle gæsterne med på bryllupsskiferie og hygge sammen foran pejsen.

På denne måde for I ikke bare én smuk dag med jeres gæster, men en ferieoplevelse, som I alle kan mindes sammen. I denne tid er den største gave, som vi kan give til hinanden nærvær og tid sammen.

All-in-all, så kan et vinterdestinationsbryllup noget helt specielt.

Vinterbryllup – En sidste bemærkning

Når det kommer til julebryllupper og destinationsbryllupper, så er det utroligt vigtigt at sende enten Save the date eller bryllupsinvitioner ud i rigtig god til. Normal hedder god tid 3-6 måneder før brylluppet. Men når brylluppet ligger hen over jul / nytår eller i vinterferien, så anbefaler vi op til 1 år i forvejen. Så I sikrer jer, at jeres gæster ikke har lavet andre planer / kan nå at spare op til rejsen.

Følg os på vores sociale medier for mere inspiration og tips til dine store øjeblikke.

Den Røde Tråd

Alle taler om den, men hvad er den røde tråd? Og hvad kan den? Skab en stemning helt fra invitationen, til festen er slut og gæsterne har tømmermænd

læs mere