Laksegl | Monogram | Flere farver

18,75 DKK

Laksegl med monogram

Hvert laksegl er trykt i hånden, derfor har hvert laksegl sit helt unikke udtryk. Når lakseglet er kølet ned, sættes der selvklæbende tape på bagsiden, så du nemt og hurtigt kan sætte laksegl på dine invitationer.

Bemærk, lakseglene kan kun købes, hvis du allerede har invitationer, menukort, save the date eller takkekort i kurven.

Vær opmærksom på, at farverne kan varierer fra skærm til virkelighed. Men vi har gjort vores bedste for at gengive farverne.

Lakseglene er fleksible, så de ikke knækker, når de sendes med posten. Dog anbefaler vi ikke, at de sættes uden på kuverter, da de kan bliver beskadiget under transporten. Hvis du vil lukke kuverten med et laksegl, anbefaler vi, at du bruger en ydrekuvert.

Vores laksegl er af højeste kvalitet og lavet efter traditionel opskrift. Selve lakken er produceret i Canada. Ingredienserne er 90% amerikanske og 10% canadiske. Den høje kvalitet sikre, at smukt resultat hver gang.

Vigtig Info:

Bemærk at lakseglene bliver lavet på bestilling. Produktionstiden er ca. 4 uger.

Se hvordan de produceres i Vi laver laksegl.

Minimumbestilling 50 stk.

Fordelen ved færdiglavede laksegl

Det tager lidt tid at lære at lave flotte laksegl. Som alt andet, så er de første, man laver, ikke altid de flotteste.

Vi laver rigtig mange laksegl, og vi kender hver farves “personlighed”. Så vi kan lave smukke laksegl og sende dem til dig klar til brug.

Så fordelen ved færdiglavede laksegl er, at alle de laksegl, du bestiller er flotte og uden fejl. Vi sorterer alle laksegl fra, som ikke lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi sætter dobbeltklæbende tape på bagsiden af alle lakseglene, så de er klar til at bruge, når du får dem med posten.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes - Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Du kunne også være interesseret i...