Tillægssider | Autumn Wreath | Akvarel

35,00 DKK

Tillægssider i akvarel til invitationen i Autumn Wreath designlinjen giver dig mulighed for at vedlægge yderligere information til dine gæster.

På tillægssiderne er der smukke illustrationer af små efterårsbuketter og en flot variation af rødbrun og sort tekst. Tilsammen giver det et flot, rolig og levende udtryk.

Tidslinje – Kort overblik over, hvad der skal ske og hvornår til brylluppet. Det giver gæsterne pejlemærker, som de fleste gæster sætter pris på.

Praktisk information – den perfekte måde at give mere detaljeret information til dine gæster. F.eks. parkeringsmuligheder, overnatning osv.

Ønskeseddel – en fordel, hvis man har mange ønsker, og der ikke er plads under Praktisk information.

Se også tilhørende invitation, save the date med guldfoliesave the date uden guldfolie, takkekort med guldfolietakkekort uden guldfoliemenukort med mulighed for at tilkøbe Akvarel eller Nature bordkort og drinkskort.

Vigtig Info:

Vi anbefaler at du skriver din tekst i et Word/Pages program, eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du får tilsendt et udkast til godkendelse som pdf-fil via mail indenfor 2 hverdag af din bestilling.

Hvis du ikke har modtaget en mail indenfor 2 hverdage, så tjek dit spam-filter.

Bemærk, at produktionstiden først starter, når vi har modtaget den endelige godkendelse fra dig.

Der er 1 gratis tilrettelse af tekst med i prisen – dette gælder kun for tekstrettelser, før filen sendes til tryk. (Gælder ikke ændringer på design, grafik og skrifttyper)

Normal produktionstid på Semi-custom produkter er op til 10 hverdage (efter godkendelse af udkast). Hvis du ønsker hurtigere produktionstid kan dette tilkøbes – Ekspreslevering (op til 7 hverdages produktionstid)

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

, , ,

Designlinje

Nuancer

, , , , ,

Format

A5 stående (148 x 210 mm)

Papirkvalitet

Akvarel – 300g akvarelpapir