Laksegl | Tropical | Flere farver

13,75 DKK

Tropisk laksegl med monstera blad.

Lakseglet til et tropisk bryllup eller en temafest.

Vi håndtrykker hvert laksegl, derfor har hvert laksegl sit helt unikke udtryk. Når lakseglet er kølet ned sætter vi selvklæbende tape på bagsiden, så du nemt og hurtigt kan sætte laksegl på dine invitationer.

Vær opmærksom på, at farverne kan varierer fra skærm til virkelighed. Men vi har gjort vores bedste for at gengive farverne.

Lakseglene er fleksible, så de ikke knækker, når de sendes med posten. Dog anbefaler vi ikke, at de sættes uden på kuverter, da de kan bliver beskadiget under transporten. Hvis du vil lukke kuverten med et laksegl, anbefaler vi, at du bruger en ydrekuvert.

Vores laksegl er af højeste kvalitet og lavet efter traditionel opskrift. Selve lakken er produceret i Canada. Ingredienserne er 90% amerikansk og 10% canadiske. Den høje kvalitet sikre, at smukt resultat hver gang.

Vigtig Info:

Bemærk at lakseglene bliver lavet på bestilling. Produktionstiden er ca. 3 uger.

Se hvordan de produceres i Vi laver laksegl.

Minimumbestilling 25 stk.

Fordelen ved færdiglavede laksegl

Det tager lidt tid at lære at lave flotte laksegl. Som alt andet, så er de første, man laver, ikke altid de flotteste.

Vi laver rigtig mange laksegl, og vi kender hver farves “personlighed”. Så vi kan lave smukke laksegl og sende dem til dig klar til brug.

Så fordelen ved færdiglavede laksegl er, at alle de laksegl, du bestiller er flotte og uden fejl. Vi sorterer alle laksegl fra, som ikke lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi sætter dobbeltklæbende tape på bagsiden af alle lakseglene, så de er klar til at bruge, når du får dem med posten.

Du kunne også være interesseret i...