Drinkskort til bryllupsinvitationen Golden Orchid feminint og sart bryllupsinvitation med orkideer, guldfolie og vellum (kalkerpapir) forside.

Drinkskort | Golden Orchid

15,00 DKK

Drinkskort med orkideer.

Designet til vores designlinje Golden Orchid. På drinkskortet er der de velkendte illustrationer af orkidegrenene med de sarte rosa blomster, som går igen gennem hele designlinjen. Teksten er skrevet med den samme mørke rosa farve som teksten på vellum coveret og teksten på tillægssiderne.

Der er plads til 4 drinks med ingredienser eller 6 drinks uden ingredienser. På billedet viser vi et eksempel med 4 drinks hvor ingredienserne er på.

Hvis I serverer vin til jeres bryllup, kan I sagtens få det som et Vinkort. Så ændrer vi teksten "Drinks" til "Vin" og skriver de vine på som I skriver i tekstfeltet. Husk at gøre opmærksom på det hvis I ønsker det ændret til et Vinkort. Som med drinks vil der kunne være 4 vine med et par ord om vinen, eller 6 vine kun med navn.

Uanset om I vælger vinkort eller drinkskort, er de færdige og klar til brug ved levering.

Se også matchende bryllupsinvitation, save the date, tillægssider, takkekort og menukort med mulighed for at tilkøbe Vellum eller Nature bordkort (fastgjort med guldfarvet papirbinder, som invitationen).

Vigtig info:

Vi anbefaler, at du skriver din tekst i Word/Pages eller lignende, og derefter kopierer teksten ind i felterne for at undgå tryk og stavefejl.

Minimumbestilling 15 stk.

Du kunne også være interesseret i...

Yderligere information

Type

Semi-custom

Anledning

Produkt

Designlinje

Nuancer

,

Format

M65 (99 x 210 mm)

Papirkvalitet

Mat papir – 300g offsetpapir